Booking og betaling

 

Booking på forespørgsel

Alle bookinger er på forespørgsel; du vil derfor ikke modtage en bookingbekræftelse med det samme. Vi anbefaler at du venter med at booke flybilletter indtil du har modtaget vores bookingbekræftelse. 

Børnerabat

På størstedelen af vores rejser får børn op til 50% rabat når 1-2 barn/børn deler værelse med to fuldt betalende voksne. Oftest er der intet gebyr for børn under 2 år når de sover i forældrenes seng. Det er muligt at tilføje en barneseng for et ekstra gebyr. 

Den nøjagtige alderspolitik og pris kan findes under bookingprocessen for hver enkel rejse.

Tilføj ekstra nætter og aktiviteter 

Du kan tilføje ekstra nætter og aktiviteter direkte på vores hjemmeside i trin 2 af bestillingen. Hvis du foretrækker at vente, er det også muligt at tilføje ekstra nætter før eller efter rejsen ved at sende en e-mail til [email protected] eller ved at logge ind på Min booking. Her kan du håndtere din booking og tilføje ekstra nætter helt indtil du indbetaler restbeløbet.

Bemærk, at der opkræves et ændringsgebyr på DKK 400- hvis du tilføjer ekstra nætter og/eller aktiviteter der inkluderer overnatning midt i rejsen, efter rejsen er bekræftet. Ændringsgebyret gælder også, hvis du tilføjer en ekstra nat, efter du har modtaget rejsedokumenterne.

Bookingbekræftelse

Vi sender dig en bekræftelse på e-mail så snart alle arrangementerne inkluderet i din rejse er bekræftet. Bekræftelsen sendes normalt inden for 48 timer efter vi har modtaget bookingforespørgslen (mandag-fredag)

Betaling

Ved bestilling betales et depositum på 10% af rejsens samlede pris, eller minimum DKK 1000,- per person. Restbeløbet skal indbetales senest 65 dage før afrejse.

Dog vil fuld betaling kræves ved bookingforspørgslen, hvis du bestiller din rejse inden for 65 dage før afrejse.

Betalingen reserveres på dit kreditkort og opkræves først, når vi er i stand til at bekræfte bookingen. Hvis vi ikke er i stand til at bekræfte bookingen på grund af manglende tilgængelighed, og vores foreslåede alternativer ikke accepteres, frigives det reserverede beløb. 

Bemærk venligst, at alle rejsearrangementer skal betales i danske kroner (DKK) og inkluderer skatter og moms.

Vi henviser til vores rejsebetingelser for gældende afbestillingsregler.

Betaling

Vi tilbyder sikker online kreditkortbetaling; forudbetaling på 10% og fuld betaling for ‘last minute’ bookinger skal betales med kreditkort. Vi accepterer VISA og MasterCard.

Resten af beløbet kan betales med kreditkort eller bankoverførsel.


Problemer med at betale for din rejse 

Hvis din betaling afvises, bedes du kontakte din bank for at sikre dig, at dit kreditkort er åbent for transaktioner til Norge (de har muligvis blokeret for betalinger på udenlandske websteder for at undgå bedrageri), og at beløbet ikke overstiger beløbsgrænsen på dit kort.

Rejsedokumenter

Rejsedokumenterne sendes til dig via e-mail, efter vi har modtaget fuld betaling. Dokumenterne sendes cirka en måned før din rejse starter.

 

Læs vores rejsebetingelser → 

 

Til Rejseinformation →