Betingelser - aktiviteter

 

Bookingbetingelser

Aktiviteter og udflugter, der tilbydes af Authentic Scandinavia, kan bookes her. Fuld betaling kræves ved bestilling af alle aktiviteter og udflugter.

Betalingen reserveres på dit kreditkort og debiteres først når Authentic Scandinavia kan bekræfte bookingen. Hvis vi ikke er i stand til at bekræfte bookingen, hvis der fx ikke er flere ledige pladser, vil vi tilbyde et alternativ. Hvis du ikke er accepterer alternativet eller vi ikke er i stand til at tilbyde en alternativ aktivitet, bliver betalingen ikke hævet på dit kreditkort.  

Bemærk venligst, at alle rejsearrangementer skal betales i danske kroner (DKK) og inkluderer skatter og moms.

Afbestilling

Alle afbestillinger skal sendes skriftligt til [email protected]. Afbestillingen er først gældende når Authentic Scandinavia modtager den skriftligt i vores kontortid (mandag-fredag 09:00 - 17:00).

Følgende regler er gældende, hvis der ikke er anført andre bestemmelser på bookingbekræftelsen: 

  • Ved afbestilling mere end 35 dage før aktiviteten refunderes hele det indbetalte beløb.

  • Ved afbestilling 35 til 0 dage før afrejse opkræves et gebyr på 100% af aktivitetens pris (hele aktivitetens pris er tabt)

Rejsedokumenter og vouchers

Rejsedokumenterne sendes via e-mail så snart aktiviteten er bekræftet. Husk at medbringe rejsedokumenter, billetter og/eller vouchers som bevis på betaling.  

Forsikring

Authentic Scandinavia anbefaler at du tegner en rejseforsikring med tilstrækkelig dækning samt afbestillingsforsikring. Vi påtager os intet ansvar for manglende forsikringsdækning. Authentic Scandinavia kan ikke holdes ansvarlig for tilskadekomst eller bortkomst og beskadigelse af bagage eller andre personlige ejendele, for personskade, ulykke eller sygdom. I tilfælde af personskade, ulykke eller sygdom kan kunden som udgangspunkt ikke kræve erstatning fra Authentic Scandinavia, hvis turen bliver delvist annulleret eller annulleret.

Rejsearrangøren annullerer rejsen (Force majeure)

Authentic Scandinavia forbeholder sig ret til at annullere dine rejsearrangementer ifm. force majeure. Rejsens pris vil blive refunderet, men Authentic Scandinavia hæfter ikke for yderligere krav.

Ordensbestemmelser

Authentic Scandinavia fungerer udelukkende som agent for aktivitetsudbyderne, og Authentic Scandinavia kan derfor under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for personskade, ulykke, mistet genstande eller sygdom forårsaget af deltagelse ved eller i forbindelse med aktiviteterne.

Derudover er aktivitetsudbyderne ansvarlige for kunden i tilfælde af, at ydelserne ikke udføres på en tilfredsstillende måde eller i deres fulde omfang, i strid mod forventningerne. Ansvaret for de enkelte bus-, taxa-, skibsfart- og andre transportselskaber, der samarbejder med Authentic Scandinavia med henblik på at organisere en rejse, afhænger af de aktuelle vilkår i de generelle forretningsbetingelser, af kontraktens forpligtelser og fælles brug.

Eventuelle klager skal straks rettes til Authentic Scandinavia. Hvis en klage ikke kan afhjælpes på stedet, kan kunden efter aktivitetens afslutning og inden for 15 dage fremsætte en klage skriftligt til Authentic Scandinavia. Klager modtaget senere tages ikke i betragtning.

Aftaleindgåelse

En aftale om køb af aktivitet mellem kunden og Authentic Scandinavia er indgået for begge parter, når kunden rettidigt betaler for aktiviteten og derved accepterer de generelle vilkår og betingelser.

Persondatapolitik

Vi beder om personlige oplysninger i forbindelse med bookingforespørgslen: navn, nationalitet, fødselsdato, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og i visse tilfælde kopi af pas (fx i forbindelse med visuminvitationsbrev til Rusland, hvor der kræves pasoplysninger). Authentic Scandinavia videregiver alene dine personoplysninger, i det omfang det er nødvendigt for at kunne levere de ydelser, som du har bestilt hos os. Authentic Scandinavia videregiver ikke dine personoplysninger til samarbejdspartnere eller tredjeparter, så disse kan anvende dine oplysninger til direkte markedsføring.

De oplysninger, vi modtager i forbindelse med bookinger, gemmes på vores aktive kundekonto i 3 år i overensstemmelse med regnskabsloven. Oplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til lov om offentlig forvaltning, opbevares i op til 5 år i overensstemmelse med kravene til regnskabsloven. Alle kopier af pas slettes så snart et visuminvitationsbrev er opnået.

Vi behandler alle personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (GDPR) og gældende regler. Du kan kræve adgang til og flytning af dine personlige oplysninger samt rettelse eller sletning af * oplysninger (* undtaget er de oplysninger, vi har modtaget i forbindelse med bookinger, der skal gemmes på vores aktive kundekonto i 3 år i overensstemmelse med regnskabsloven).

*Du kan appelleres til Datatilsynet for behandling i strid med reglerne.

 

Til Rejseinformation →