Om os

Authentic Scandinavia er en dedikeret online turoperatør, der udvikler og sælger rejser til de nordiske lande. Vi stræber altid efter at give professionel og personlig service, for at hjælpe dig med at realisere din ferie nordpå.

Vi blev etableret i 2007 og tilbyder rejser i Norden til de engelsk- og tysktalende markeder. Siden har vi modtaget henvendelser fra vores nabolande Danmark og Sverige, og i dag tilbyder vi gerne et mindre udvalg af vores ture også på dansk og svensk.

Hvorfor vælge os

Det er en prioritet for os, at du føler dig tryg, når du bestiller en rejse gennem Authentic Scandinavia. Bestiller du en pakkerejse gennem os, er du beskyttet af den norske Rejsegarantifond. Læs mere om hvorfor du skal bestille din rejse med os.

Kontakt os

Authentic Scandinavia AS
Adresse: Økernveien 94, 0579 Oslo, Norge
Telefon: +47 22 94 13 70
E-mail: [email protected]
Organisationsnummer: 992 207 922

Vores åbningstider er mandag - fredag fra 09-17. Vi besvarer henvendelser igennem hele åbningstiden, og gør vores bedste for at svare dig inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv den første til at modtage tilbud, anbefalinger, tips og inspiration til din rejse. Tilmeld dig her

Vores team

Trude Sivertsen - Director of Sales and Operation

Vores direktør Trude er Authentic Scandinavia’s hjerte og sjæl. Hun har bygget firmaet op helt fra starten og Authentic Scandinavia er hendes ”baby” nummer 1.

Lisa Jörgensen Cooke - Product Manager

Lisa er vendt tilbage til sin anden runde hos Authentic Scandinavia. Første gang var i 2010, da Authentic Scandinavia stadig var i sin spæde fase. Hun ser nu frem til at dele ud af sin viden om Skandinavien.

Victoria Kristiansen - Senior Sales Consultant

Victoria har været med os siden 2014. Hun vægter god service højt, og det er vigtigt for Victoria at vores kunder, får uforglemmelige oplevelser på deres rejser nordpå. 

Jessica Luster - Senior Sales Consultant

Jessica flyttede til Oslo fra Tyskland i 2017 efter at have gennemført en uddannelse i International Tourism. Hun er vild med Norge og benytter det meste af sin fritid på at udforske de smukke landskaber.

Nicole Riedel - Sales & Operations Consultant

Nicole er fra UAE, men har siden boet i yderligere 6 lande. At rejse ligger i hendes blod, og hun håber at vise alle, hvilken smuk del af verden Skandinavien er!

Patrick Jahoda - Sales & Operations Consultant

Patrick er oprindeligt fra Wien, Østrig og flyttede til Oslo i december 2022. Han elsker at rejse rundt i Skandinavien og elsker at kombinere ture med kunstmuseer og koncerter.

Natacha Müller - Marketing sociale medier

Natacha er oprindeligt fra Schweiz og flyttede til Oslo i november 2019, efter at have forelsket sig i Skandinavien. Hun elsker at rejse, læse og har en passion for alt kreativt.

Anette Karlsson - CEO Haman Group

Som Haman Group’s CEO er Anettes dage ikke de typiske 9-17, men hun er vild med det. Anette gjorde drømmen om Authentic Scandinavia til virkelighed.

Orijana Biberovic - CFO of Haman Group

Orijana er fra Bosnien og Hercegovina, men har boet i Norge siden 1994. Siden 2013 har Orijana taget sig af Haman Groups økonomi, og vi føler os i absolut trygge hænder med Orijana som vores regnskabsansvarlig.

Zana Malisevskaja - Indkøbschef Haman Group

Zana blev født i Litauen og flyttede til Sverige i 2011 for at studere turisme. Hun blev del af Haman Group i 2017, og er hovedansvarlig for alle kontrakter med vores leverandører.